Vindruvskräm
Eftersom vi för tillfället har massa vindruvor i kylen, testade Ronja att koka ihop lite vindruvskräm. Bara att kärna ur druvorna, koka dem samt tillsätta potatismjöl.
Denna kräm smakade vi sedan tillsammans med vaniljsås som efterrätt. Ronja tycker den smakade gott, väldigt sött och att det påminde om rabarber i både doft och smak. Blev gott tillsammans med vaniljsåsen. Björn tyckte inte att det smakade så mycket och vi är båda eniga om att där var något som saknades, Björn vet inte vad han tycker saknas, Ronja tänkte från början att man kunde testa efter att ha smakat den naturell att ha i lakritsrot eller något annat som smakar lakrits, eller vaniljstång. Det får testas!
Vindruvskrämen får en tvåa i betyg av Björn och en trea av Ronja.
//Ronja och Björn
Denna kräm smakade vi sedan tillsammans med vaniljsås som efterrätt. Ronja tycker den smakade gott, väldigt sött och att det påminde om rabarber i både doft och smak. Blev gott tillsammans med vaniljsåsen. Björn tyckte inte att det smakade så mycket och vi är båda eniga om att där var något som saknades, Björn vet inte vad han tycker saknas, Ronja tänkte från början att man kunde testa efter att ha smakat den naturell att ha i lakritsrot eller något annat som smakar lakrits, eller vaniljstång. Det får testas!
Vindruvskrämen får en tvåa i betyg av Björn och en trea av Ronja.
//Ronja och Björn
Kommentarer
Trackback