Skånska skafferiet
Idag blev det äntligen ett besök på restaurangen Skånska Skafferiet här i Hässleholm, som vi velat besöka länge. Vi var där tillsammans med Björns föräldrar, Jonas, Johanna och Jack och Jonna.
Maten vi åt var gäddfärserad piggvar med kålrabbi, persiljerots-puré och skirat smör och så älgfilé, älgkorv och gräddstuvad rödkål.
Personalen på stället var väldigt trevlig och restaurangen var fin och mysig. Vi tyckte att maten var god, men inte wow-god. Björn kan tänka sig att gå tillbaka, men det är inget måste. Ronja kan tänka sig att pröva att gå dit på en lunch någon dag när det är någon rätt som verkar god och spännande, men middag där igen är inget måste.
Priserna var rätt höga för maten man fick, men ändå okej.
Restaurangen får en svag trea i betyg av både Ronja och Björn.
//Ronja och Björn
Maten vi åt var gäddfärserad piggvar med kålrabbi, persiljerots-puré och skirat smör och så älgfilé, älgkorv och gräddstuvad rödkål.
Personalen på stället var väldigt trevlig och restaurangen var fin och mysig. Vi tyckte att maten var god, men inte wow-god. Björn kan tänka sig att gå tillbaka, men det är inget måste. Ronja kan tänka sig att pröva att gå dit på en lunch någon dag när det är någon rätt som verkar god och spännande, men middag där igen är inget måste.
Priserna var rätt höga för maten man fick, men ändå okej.
Restaurangen får en svag trea i betyg av både Ronja och Björn.
//Ronja och Björn
Kommentarer
Trackback