Fyllda paprikor

Mums!

Till middag idag testade vi ännu en rätt som vi aldrig tillagat tillsammans innan, nämligen fyllda paprikor. Som ni ser på inledningen av detta inlägg blev reaktionen också väldigt positiv! Detta var jättesupergott, tycker både Ronja och Björn. Till och med godare än de fyllda auberginerna, säger Ronja. Detta får vi lätt göra om.

För att laga denna rätt ställde Ronja in sina paprikor i ugnen i först 40 minuter utan fyllning, sedan 15 minuter med fyllningen i och osten ovanpå.
Björn hade sina paprikor inne utan fyllning i ca 15 min och sen 15 min med fyllning.
Vi fyllde paprikorna med blandfärs, krossade tomater och ost för Ronjas del och samma plus rädisor och purjolök för Björns del. Kryddorna vi använde var svartpeppar, salt, chili, mynta (Ronja) och grillkrydda (Björn).

Denna rätt får fem starka poäng av fem möjliga av både Ronja och Björn.

//Ronja och Björn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0