variation på fylld paprika

Jag kan tyvärr inte bjuda på någon bild på detta, men å andra sidan är här redan bilder på fyllda paprikor i denna bloggen. Det har blivit en rätt som jag äter grymt ofta sen jag testade det första gången, mums!

Iallafall, idag fyllde jag dem med svamp, lök och äpple, som jag haft i innan, men skillnaden var att nu mixade jag grejorna och hade inte i någon tomatblandning. Det blev gott detta med, men det tidigare är strået vassare! Åt detta med sirap, ketchup och skivad gurka. Paprikor som varit i ugnen typ en timme är verkligen guld! Och mättande, testa! 4,5 poäng från mig till denna variationen! Förresten, imorgon är det jubiléum för denna bloggen, score!


//Ronja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0