Ronjas pesto x 2
Idag testade jag ännu en annan fyllning till min nya favoriträtt fylld paprika. Jag tog maché-sallad, lite stekt blandfärs, massa salt, peppar och basilika och så lite stekta champinjoner och lite vatten och så mixade jag det och fyllde paprikorna med det och så in i ugnen. En liten klick blev dock över och den testade jag att äta kall på en bit mjukt bröd.
Mitt omdöme om denna fyllningen blir att det var den klicken jag åt kall på brödet som var det godaste! Det var jättegott, men det ska nog ätas just kallt! Det var gott i paprikorna med, men ingen riktig höjdare. Denna fyllningen får en 2,5:a som varm och 4 poäng som kall!
Pesto nummer två
Fyllningen blev ju som pesto typ, så till mellisen testade jag att göra en ny variant just till att ha på macka. Jag tog maché-sallad, salt, peppar, basilika och mynta och vatten och mixade det. Men jag hade i för mycket mynta (konstigt, jag brukar aldrig kunna få för mycket av det) så det blev inte så gott... Hade jag haft i mindre mynta och så lite mindre vatten, det blev lite vattnigt, så hade det nog blivit godare. Denna får 2 poäng.
//Ronja
Mitt omdöme om denna fyllningen blir att det var den klicken jag åt kall på brödet som var det godaste! Det var jättegott, men det ska nog ätas just kallt! Det var gott i paprikorna med, men ingen riktig höjdare. Denna fyllningen får en 2,5:a som varm och 4 poäng som kall!
Pesto nummer två
Fyllningen blev ju som pesto typ, så till mellisen testade jag att göra en ny variant just till att ha på macka. Jag tog maché-sallad, salt, peppar, basilika och mynta och vatten och mixade det. Men jag hade i för mycket mynta (konstigt, jag brukar aldrig kunna få för mycket av det) så det blev inte så gott... Hade jag haft i mindre mynta och så lite mindre vatten, det blev lite vattnigt, så hade det nog blivit godare. Denna får 2 poäng.
//Ronja
Kommentarer
Trackback