Pepparrot Cajom

 
Igår till middagen, vars huvudingrediens var rödspätta, åt vi riven pepparrot på burk som vi köpte i Ullared. Märket heter Cajom. Burken var på 130 gram. Priset minns vi inte, men den var nog inte dyr. Hållbarhetstiden på en oöppnad burk är lång, den håller ca ett år. Såhär tycker vi om den:

Ronja:
Jag tror jag blandat ihop pepparrot med något annat, för jag hade fått för mig att jag gillade pepparrot, men nja. Tror aldrig jag ätit färsk pepparrot. Detta var ju en burk. Det är så sjukt lätt att få för mycket och då smakar det inte gott, tycker jag. Alls. Svårt att beskriva hur det smakar, men väldigt, väldigt starkt. När jag bara tog litelitelite tyckte jag det gav en god smak till övrig mat, men fick man för mycket blev det smak-chock. Ingen hit hos mig. Pepparrot är inget jag kommer att vilja ha mer än typ ett knappnålshuvud av någon enstaka gång, tror jag. 1,5 poäng.

Björn:
Jag som har ätit mycket pepparrot tidigare (dock aldrig detta märke) gillar pepparrot. Just denna var kanske lite smakrikare än tidigare, vilket är bra. Föredrar dock färsk, riven pepparrot. Betyg: 4 poäng.

//Ronja och Björn
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0